Cantecul si Dansul Interior

Îți amintești când erai copil și cunoșteai doar joaca vie? Îți amintești cum dansai purtat de propriul corp? Îți amintești cum cântai purtat de propria ființă? În acele momente timpul stătea pe loc, ieșeai din timp, din spațiu, lumea era a ta, și viața, era o scena unde te manifestai plin de curaj și bucurie. În lumea magicienilor totul este posibil, iar dansul și cântecul sunt parte a magiei vieții!

Ne pierdem curajul de a cânta și a dansa în voie odată cu trecerea timpului, ne pierdem conexiunea cu copilul interior și bucuria vieții. În momentul în care renunțăm la joacă, renunțăm la cea mai creativă și însorită parte din noi.

Dansul și cântecul sunt minunate forme de manifestare, autocunoștere, vindecare și alchimie interioară. Le putem spune căi de eliberare, căi ale sufletului prin care se transformă întreaga ființă, dincolo de timp și spațiu.

Dance and music are ways  our soul decorates our beings through time and space.

Te invităm la joacă, în Parcul Tineretului, Sâmbătă 05- Septembrie, începând cu ora 17:00. Să ne reconectăm cu bucuria dansului și cântecului, bucuria sufletului nostru. Să ne dăm voie să fim emoția și trăirea pura de copil în corp de adulți.

Adevărata transformare și evoluție nu se află în afara corpului. Corpul tău este parte a ființei, parte a evoluției tale ca om pe Pământ. Dezvoltând curajul de a ne reconecta cu acest templu terestru, reușim să realizăm propria noastră alchimie filosofică.


Pentru discuții despre eveniment Cristina și Maria Carmen vor răspunde pe WhatsApp


Aceste eveniment va fi organizat și oferit de ForPerspective.

Evenimentul este deschis tuturor, pentru a susține astfel de evenimente, o donație este binevenită și apreciată.


Ofera Suport – Patron!

Spread the love

Articolul următor

Creierii Noptii

sâm aug. 21 , 2021
Ruginesc pe interior, mă delaminează, Zarva voastră încâlcită Ce se strecoară prin gândurile de student Rupte parcă, dintr-o realitate incubată.
Creierii Noptii Cover

S-ar putea să-ți placă și