capacitatea de a face

„Omul devine adesea ceea ce crede el însuși că este. Dacă continui să-mi spun că nu pot face un anumit lucru, este posibil să ajung cu adevărat incapabil să o fac. Dimpotrivă, dacă am convingerea că pot să o fac, cu siguranță voi dobândi capacitatea de a o face chiar dacă la început nu o să o am.”

Mahatma Gandhi. –


O scânteie de introspecție

Crează o stare de pace și concentrare mentală. Lasă-ți rețeaua de informații a minții să îți fie disponibilă. Deschide-ți ochii minții și eliberează-te de judecată. Permite-ți să conștientizezi natura lucrurilor, alegerile și posibilitățile disponibile.


Calea întrebărilor

  • Ce conține filtrul tău de cunoștințe?
  • Care sunt unele adevăruri care te ghidează?
  • Dintr-o altă perspectivă, cum ai percepe acele entități mentale pe care le consideri adevăruri valide?
  • Care sunt unele cazuri în care adevărurile sunt contradictorii sau nu au sens logic?
  • Cum ai aborda înțelegerea unui paradox?
  • De ce mintea tinde să respingă informațiile contra intuitive?
  • Unde te conduce înțelegerea unui astfel de lucru?
  • Ce oameni pe care îi cunoști tind să sfideze posibilitățile?

Vizualizare deschisă

A fost odată un păianjen care era capabil să creeze pânze care conectau timpul, spațiul și gravitația. Pânza se întinde în tot multiversul. Când o anumită entitate atinge pânza, aceasta se concretizează într-una dintre probabilitățile infinite și este pradă păianjenului. Undeva în aceasta pânză, o posibilitate s-a concretizat și păianjenul a sărit pentru a consuma prada, dar aceasta a revenit în incertitudine. A făcut-o din nou și din nou, din ce in ce mai rapid si aleatoriu. Confuz, păianjenul a sărit să prindă prada, dar nu a reușit. Așa, sfidând posibilitățile, viața apare în univers.


Capacitatea de a face

Fi parte din – Comunitatea ForPerspective.


Spread the love

Articolul următor

Scrisoare de dincolo

mie sept. 2 , 2020
Scrisoare de dincolo, o corespondență fictiva dintre doi prieteni, care avut o experientă terifiantă ce le-a schimbat viața, la bordul navei „Brown Eyes”
scrisoare de dincolo

S-ar putea să-ți placă și