Lets Fall In love

În perioada 26 aug.-29 aug.2021 organizăm un eveniment în colaborare cu comunitatea „Insight Path” din Turcia împreună cu Dr. Emre Günerken și colega sa Serap Azbay. Vă invităm într-un spațiu deschis cu intenția de a ieși din rutină identității noastre din viață de zi cu zi.

Întâlnirea este susținută de sunete, acorduri muzicale, sesiuni de respirații conștiente, discuții, dinamici de grup, remedii naturale. Vom fi însoțiți de diverse instrumente muzicale ca gongul, didgeridoo, tobe, fluiere native, steel tongue, toacă, etc.

Călătorim împreună spre Sine, în locul de unde răsare viață.

În acest spațiu de călătorie interioară transformăm tot ce atingem într-o unealtă de vindecare. În armonia sunetelor și a remediilor naturale participăm la discuții integrative și dinamici de grup, eliberându-ne de toate identitățile pe care le definim ca EU, și anume gânduri, ideologii, definiții, sentimente, frici,  anxietăți, dependențe, judecați, blocaje, etc.

Lăsăm respirația, sunetele și tot ce ne însoțește să ne poarte pe valurile ființei pentru a conștientiza cine suntem atât ca indivizi cât și ca grup. Ne dăm voie să ne întâlnim cu noi înșine privindu-ne profund în oglinda sufletului pe care „celălalt”ne-o oferă în spatele fiecărei priviri. Oglinda pe care fiecare din noi o poartă.


rsw 400cg true

Dr. Emre Günerken și-a petrecut viața de bioinginer în căutarea lui însuși pe calea înțelepciunii străvechi și a participat la diferite organizații și inițiative din multe țări ale lumii. Șaman, muzician, atlet, om de știință, vorbitor, este un practicant al învățăturilor străvechi și merge pe calea înțelepciunii antice.

Trecerea dincolo de ceea ce credem că suntem și predarea la necunoscut este posibilă doar lăsând definițiile și ideologiile noastre care s-au pietrificat în mintea noastră. Această călătorie nu este un salt într-un singur pas, ci o cale spirală cu straturi și adâncimi nesfârșite. Acest subiect a fost tratat în multe învățături antice și fiecare persoană care studiază acest subiect și-a creat diferite straturi și metode. Și fiecare metodă funcționează 100% și, de asemenea, nu functioneaza100%. Numai într-atât pe cât participantul se dă metodei.

Dr. Emre Günerken

Pentru locație și rezervări Aurora va răspunde pe:


Timp de câteva zile vom locui împreună și vom experimenta viața trăită într-o comunitate unită, în care pe lângă celelalte activități, pregătirea mesei și a spațiului fac parte din activitățile zilnice. 

  • Contribuția se va da în momentul ajungerii la locație.
  • Locația va fi comunicată ulterior celor înscriși.
  • Confirmarea participării se va face telefonic sau pe pagina de FaceBook de mai jos.

Aceste eveniment va fi organizat și oferit de ForPerspective

Dacă doriți să vă oferiți suportul pentru acest eveniment, o donație este binevenită și apreciată.


Ofera Suport – Patron!

Spread the love

Articolul următor

Cantecul si Dansul Interior

joi aug. 19 , 2021
Te invităm la joacă, în Parcul Tineretului, Sâmbătă 05- Septembrie, începând cu ora 17:00. Să ne reconectăm cu bucuria dansului și cântecului
Cantecul si Dansul Interior

S-ar putea să-ți placă și