„Si de nicăieri, mintea iese la suprafață.”

– The Diamond Sutra.


O scânteie de introspecție

Respiră încet, lăsă totul să curgă, conectează-te cu o dimensiune a curiozității, inocenței și încântării, observă spațiul din jurul tău. Imaginează-ți bogăția lucrurilor pe care le poți cunoaște și înțelege, în cele din urmă să permite-ți sa crezi că totul este posibil.


Calea întrebărilor

  • Cum a ajuns lumea pe care o vezi sa fie asa cum este acum?
  • Ce se va întâmpla dacă ițî permiți să te deschizi către inteligența universului din jur?
  • Ce tipare poți vedea, observând lucrurile din jurul tău?
  • Unde doreși să iți concentrezi atenția?
  • Ce observații te pot ajuta să ai o mai bună înțelegere?
  • De ce vrei să înțelegi mai bine acest lucru?
  • Ce conexiuni poți face cu ceea ce știi deja?
  • Cine te poate susține pentru a cristaliza această realizare?

Vizualizare deschisă

La începutul universului, exista un atom înconjurat de multe dintre rudele sale. S-au conectat, s-au deconectat, au câștigat energie, au pierdut energie și nu au murit niciodată. Era raiul în vid și totul era în echilibru.

Din nicăieri, sămânța discordiei a ieșit din acea stare de echilibru și numele lui era entropie. Raiul perfect este compromis. Haosul guvernează golul și atomii împrăștiați și au început să se comporte haotic. Deodată, o mare explozie a luminat golul. Unde era cândva pacea și echilibrul, acum manifestările dinamice ghidează nașterea unui nou univers.

Eonii trec și o inteligență conștientă apare și descoperă atomul. Se îndrăgostesc instantaneu. Dar sunt la un univers distanță și unul nu l-ar putea înțelege pe celălalt. Și așa inteligența, condusă de dragoste a început să încerce să înțeleagă atomul. Învățarea este dragoste către univers.A învăța este dragoste pentru univers


A învăța este dragoste pentru univers

Fi parte din – Comunitatea ForPerspective.


Spread the love

Articolul următor

8. Capacitatea de a face ...

mie sept. 2 , 2020
Primul si cel mai dificil pas este manifestarea, invingerea inertiei, trecerea de la zero la unu, apoi ajutor va fi oferit, fiecare are capacitatea de a face.
capacitatea de a face

S-ar putea să-ți placă și