Intalnire In autenticitate

O „Altfel de Întâlnire

Cu toți cei care vor să vină după chemarea inimii noastre într-o atmosferă calmă și primitoare;

O altfel de gură de aer în mediul cotidian. 

Nu oferim răspunsuri, oferim o perspectivă asupra posibilității de a fi noi înșine. 

Ce înseamnă acest lucru? 

Într-adevăr este ceea ce ne dorim? 

Putem afla cu siguranță dacă facem un pas și încercăm. Ce poate să se întâmple este să primim o fărâmă de claritate în plus despre noi înșine, iar acest lucru poate fi benefic și eliberator.

Folosim sunet, dinamici, și puterea cuvântului pentru a inspira și ghida o călătorie spre interior. Creăm astfel un spațiu în care cultivăm ingrediente ca armonia, conectarea și acceptarea între oameni.


Dacă sună bine, evenimentul este Duminică, 23 Mai 2021, în București începând cu ora 11:00, pentru un maxim de 10 persoane. 


Pentru locație și rezervări puteți contacta:


Armonia este o stare de echilibru înțeles, cu un singur ingredient secret, acceptarea polarităților. Armonia se regăsește la granița dintre plăcut și neplăcut, dintre cald și rece, dintre lumină și întuneric. În această zonă putem găsi acea ordine din mijlocul haosului. Aici putem întrezări agitația din jur având posibilitatea să o acceptăm pentru ceea ce este. În esență armonia pornește din interior, privind lucrurile din perspectiva a ceea ce este sau nu în controlul nostru.

Starea de Acceptare înseamnă a primi ceea ce vine spre noi, fără a încerca să schimbăm ceva. Putem observa și evalua cu discernământ ceea ce ni se prezinta. Fiind astfel în poziția de a alege responsabil cu cine și cu ce interacționăm în orice moment, fiind conștienți că este o alegere voluntară ce poate sau nu să servească viața.

Conectându-ne unii cu alții, ne permitem să oferim și să primim. Indiferent ce este, acest schimb este necesar pentru a comunica în adevăratul sens al cuvântului. Nu este obligatoriu să fim primiți, acest lucru nu este în controlul nostru. Ce putem face este să ne deschidem pentru a primi și să ne arătăm așa cum suntem. Astfel de fiecare dată când suntem primiți, va fi într-un spațiu potrivit pentru noi.


Aceste eveniment va fi organizat și oferit de 3 facilitatori: Valentin, Cristina și Aurora

Dacă doriți să vă oferiți suportul pentru acest eveniment, o donație este binevenită și apreciată.


Ofera Suport – Patron!

Spread the love

Articolul următor

Puterea Cuvantului

vin mai 28 , 2021
La început, a fost Cuvântul, iar Cuvântul era cu Dumnezeu. Apoi cu profeți, vrăjitori, conducători și acum cu noi. Acest “cuvânt” pare să aibă un fel de putere.
Puterea Cuvantului Valentin Coclet

S-ar putea să-ți placă și