Vocea Ta Autentica

Zilele trecute în agitația și zgomotul orașului am auzit o mierlă. Cânta pe propria-i scenă pe brațul unui arbore de metal pe care oamenii îl folosesc să își construiască cuibul. Nu îi păsa de mașinile de poliție ce se auzeau în depărtare, utilajele din jur, nici chiar de prezența mea. Acea mierlă își cânta vocea autentică.


Vom explora o alt fel de manifestare a vocii, fără cuvinte. Acea expresie pură a sentimentelor ce există în momentul prezent. Urmărim simfonia de sunete din jur, acompaniată de ritmul tobei și al inimii pentru a permite vocii noastre autentice să se exprime. 

Scopul este să devenim conștienți de vocea noastră. Poate ieși sub formă de cântec, urlete, plânsete, chiar și căscat dacă așa simțim. Vom folosi acest “instrument” pentru a manifesta energia momentului, viața și adevărul din noi. Prin sunet ne vom conecta cu noi înșine și unii cu alții într-o armonie organică ce ne poate purta pe un flux de vibrații înalte.

Ne petrecem primii ani din viață învățând să vorbim și cum să ne exprimăm. Urmează apoi o Mare porțiune din restul vieții noastre, pentru unii întreaga viață,  în care învățăm să tăcem. 

Poate fi un lucru bun considerând că locuim în peisajul social, ceea ce implică să știm când este benefic să vorbim și când să ne abținem. In fond fără pauze ritmul ar fi imposibil.

Vocea este unealta pe care o folosim zi de zi pentru a ne simplifica existența. Oare unde putem ajunge dacă o folosim pentru a ne vindeca și regăsi ?


Pentru locație și rezervări puteți contacta:


Duminică pe 27 Iunie pe la 11 ne întâlnim într-un colț de natură, cu mult oxigen și intimitate, numai bun pentru a ne explora vocea. Ne putem aștepta ca vremea sa fie ploioasă, caz în care putem reprograma.


Aceste eveniment va fi organizat și oferit de Cristina Mare

Dacă doriți să vă oferiți suportul pentru acest eveniment, o donație este binevenită și apreciată.


Ofera Suport – Patron!

Spread the love

Articolul următor

Tristă

mie iun. 16 , 2021
Să răzbați cu sinele milioanele de fire,strânse pe cer, înghesuite, ca celulele din tine. Ca electronii, claie peste grămadă, în sorii dimineții, doar infinitul veghează.
4

S-ar putea să-ți placă și